![]() |
|
Moda - Wersja do druku +- Forum AMC POLSKA (http://www.forum.amcpolska.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Off-Topic (/forum-11.html) +--- Wątek: Moda (/thread-20.html) |
Moda - Zosia - 10-22-2013 11:24 AM Drogie panie, staracie sie ubierać modnie i śledzicie nowinki w tej dziedzinie? Czy może stawiacie przede wszystkim na wygodę i nosicie to co wam się podoba a nie co jest preferowane w danym sezonie? RE: Moda - Unisława - 10-31-2013 06:42 PM W gazetach zwykle ciuchy które pokazują niezbyt mi się podobają. Z resztą w sklepach jest podobnie. Część jak dla mnie nie nadaje siędo noszenia. Wyszukuję te bardziej "normalne" i je nosze. RE: Moda - Dżonatan - 10-31-2013 08:32 PM Nigdy nie śledziłem mody i właściwie to średnio mnie ona interesuje. Zawsze z pobłażaniem patrzę na osoby które wydają całą kasę na to żeby mieć wszystko według trendów. RE: Moda - Wczorajsza - 11-18-2013 03:55 PM raczej nie mam do tego głowy i często źle się czuję w ubraniach. Co z tego,że jest modne skoro nie jest wygodne. |